prestashop-shoping-cart

github

Koppel eenvoudig uw Prestashop webshop aan q-invoice met behulp van onderstaande handleiding.

1. Download de plugin via deze link.
  2. Installeer de module.
  3. Stel de module in via het admin gedeelte van uw Prestashop installatie.

prestashop

API URL: Vul de URL in van onze API. De meest recente is: https://app.q-invoice.com/api/xml/1.1

API Username: Maak eerst een gebruiker aan voor onze API. Lees eventueel: Een API gebruiker aanmaken.

API Password: U heeft een wachtwoord ontvangen via email. Vul deze hier in.

Layout code: Eventueel kunt u een layout code opgeven. Dit is optioneel en met name handig als u meerdere webshops aan ons systeem koppelt. Zo kunt u voor elke webshop een eigen layout gebruiken.

Invoice tag: Een korte omschrijving waaraan u de factuur kunt herkennen zodra deze in uw boekhouding is opgenomen. Standaard wordt het bestel/ordernummer al meegestuurd als tag bij elke factuur. Deze tag of tags worden niet op de factuur geprint.

Invoice remark: U kunt een omschrijving meesturen voor weergave op de factuur. Gebruik [reference] om het ordernummer van de bestelling in deze omschrijving op te nemen.

Paid remark: Indien een bestelling al volledig betaald is wordt deze tekst aan de omschrijving toegevoegd. Gebruik dit veld bijvoorbeeld om de ontvanger mede te delen dat de factuur al voldaan is en dus niet nogmaals betaald dient te worden. Gebruik [method] om de betaalmethode weer te geven.

Send request on: Kies hier wanneer u wilt dat het verzoek naar q-invoice verzonden wordt. U kunt kiezen uit de volgende opties:
– On every order: Een verzoek wordt verzonden bij elke bestelling, ongeacht de betaal of verzendstatus.
– On every payment: Een verzoek wordt alleen verzonden als voor een bestelling een betaling ontvangen is.
– When order is shipped: Een verzoek wordt alleen verzonden als de bestelling als verzonden aangemerkt wordt.

U kunt relaties automatisch in uw q-invoice op laten slaan of bijwerken.

Discount VAT %:
– Kies hier het BTW percentage voor kortingen.