opencart

Met behulp van onze gratis plugin voor Opencart koppelt u eenvoudig uw webshop aan uw boekhouding in q-invoice. U kiest zelf welke orders in uw administratie verwerkt worden. Natuurlijk kunt u ook een factuur in uw eigen huisstijl naar de klant laten sturen.

1. Download de plugin via deze link
  2. Creëer een API account
  3. Stel de plugin in met behulp van onderstaande afbeelding.

Screen Shot 2015-02-09 at 12.06.37

API URL: Vul de URL in van onze API. De meest recente is: https://app.q-invoice.com/api/xml/1.1

API Username: Maak eerst een gebruiker aan voor onze API. Lees eventueel: Een API gebruiker aanmaken.

API Password: U heeft een wachtwoord ontvangen via email. Vul deze hier in.

Layout code: Eventueel kunt u een layout code opgeven. Dit is optioneel en met name handig als u meerdere webshops aan ons systeem koppelt. Zo kunt u voor elke webshop een eigen layout gebruiken.

Invoice tag: Een korte omschrijving waaraan u de factuur kunt herkennen zodra deze in uw boekhouding is opgenomen. Standaard wordt het bestel/ordernummer al meegestuurd als tag bij elke factuur. Deze tag of tags worden niet op de factuur geprint.

Invoice remark: U kunt een omschrijving meesturen voor weergave op de factuur.

Paid remark: Indien een bestelling al volledig betaald is wordt deze tekst aan de omschrijving toegevoegd. Gebruik dit veld bijvoorbeeld om de ontvanger mede te delen dat de factuur al voldaan is en dus niet nogmaals betaald dient te worden.

Send request on: Kies de order status welke een order dient te hebben voordat er een factuur van gemaakt wordt.