myshop_logo

Q-invoice biedt een koppeling met uw MyShop.com webshop. Hiermee worden al uw webshop verkopen direct in uw eigen huisstijl gefactureerd en op een locatie ondergebracht. Zeker als u meerdere verkoopkanalen heeft een absolute must!

myshop

API gebruikersnaam: In uw persoonlijke omgeving op q-invoice.com kunt u de API activeren. Na activatie kopieert u de gebruikersnaam welke op het scherm getoond wordt.

API wachtwoord: Nadat u de API heeft geactiveerd ontvangt u op het emailadres waarmee u zich aangemeld heeft uw API wachtwoord.

Layout code: Heeft u meerdere webshops of handelsnamen, elk met een eigen huisstijl dan kunt u hier de juiste huisstijl meegeven voor de facturen welke naar uw myshop klanten gestuurd worden. U vindt uw layout code onder ‘instellingen’ > ‘layout’

Factuur tag: Door een tag mee te geven aan de facturen kunt u deze eenvoudig later terug vinden. Gebruik hier bijvoorbeeld uw myshop webshop naam.

Factuur opmerking: Bovenaan de factuur wordt deze opmerking getoond. U kunt dit veld ook leeglaten. Als u {order_id} in deze tekst verwerkt wordt daar het myshop ordernummer getoond.

Betaald opmerking: Heeft de klant de factuur via bv. iDeal betaald, geef dat dan hier op zodat er geen verwarring kan ontstaan.

Trigger: U kunt zelf aangeven wanneer de factuur aangemaakt dient te worden, dit kan zijn op het moment dat de bestelling wordt geplaatst of pas als de bestelling betaald is.

Verstuur factuur: Wilt u de factuur direct naar uw klant laten verzenden of doet u dat liever zelf handmatig op een later moment? Let op: als een bestelling betaald is zal de factuur altijd verzonden worden, ongeacht deze instelling.

Foutmeldingen

API gegevens onjuist: De door u ingevoerde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord wordt niet herkend. Controleer de gegevens en neem anders contact met ons op.