Elke bank biedt de mogelijkheid een zogenaamd mt940 bestand te downloaden. Verschillende Payment Service Providers bieden ook een rapportage aan. Wij ondersteunen momenteel alle Nederlandse banken, Banco di Caribe, Paypal, Multi Safepay en Omnikassa.

Screen Shot 2015-02-02 at 13.18.48

Na het uploaden van uw bestand kunt u de regels laten importeren. Alle regels komen in het bijbehorende dagboek te staan.

Screen Shot 2015-02-02 at 12.49.58

In dit voorbeeld ziet u twee onverwerkte mutaties. Klik op ‘bewerk’ om de mutatie te bewerken en facturen of grootboekrekeningen op te zoeken.

Screen Shot 2015-02-02 at 12.54.35

Kies de juiste post, in dit geval een grootboekrekening en klik op ‘In administratie verwerken’. In het voorbeeld hieronder boekt u een mutatie op een factuur.

Screen Shot 2015-02-02 at 12.54.06

Screen Shot 2015-02-02 at 12.54.54

Beide mutaties staan nu op ‘verwerkt’ en de eventueel bijbehorende facturen zijn als betaald aangemerkt.