Binnen elk profiel kunt u voor elk document type een of meerdere layouts instellen. In onderstaand voorbeeld ziet u hoe voor q-invoice drie profielen bestaan, de standaard, NL incasso en EN incasso. Het onderscheid tussen standaard en incasso is gemaakt om bepaalde betaalmethoden te tonen en te verbergen. Zo is de iDeal betaallink in het incasso profiel niet zichtbaar. Het onderscheid tussen NL en EN mag duidelijk zijn.

Per layout kunt u de eigenschappen aanpassen, klik hiervoor op ‘bewerk’. De daadwerkelijke indeling van het document kunt u bewerking middels onze drag-and-drop editor.

Instellingen -> Layouts

Layouts beheren