blog_googledrive

U kunt eenvoudig uw Google Drive aan uw q-invoice account koppelen om bijvoorbeeld eenvoudig uw facturen te delen of altijd over een actuele backup te beschikken.

Plugins > Google Drive

Screen Shot 2014-05-13 at 12.46.00Volg de link om Q-invoice toegang te geven tot uw Google Drive.

Screen Shot 2014-05-13 at 12.46.17

Indien u over meerdere Google accounts beschikt wordt u nu gevraagd welk account uw wenst te koppelen. Maak een keuze.

Screen Shot 2014-05-13 at 12.46.27

In dit scherm wordt aangegeven welke rechten onze applicatie vraagt (lees- en schrijfrechten voor uw Google Drive) en kunt u hiervoor toestemming geven. Klik hier op ‘Accept’ en u wordt teruggestuurd naar Q-invoice waar u onderstaand scherm zou moeten zien.

Screen Shot 2014-05-13 at 12.46.42