U kunt enkele geavanceerde instellingen voor uw account beheren, deze instellingen zijn niet afhankelijk van uw profielinstellingen en gelden voor alle gebruikers.

Systeem

Valuta: Kies hier uw standaard valuta. In deze valuta worden standaard facturen en offertes opgesteld, productprijzen berekend en de rapportages getoond. Ook worden alle totalen in de overzichten waar nodig omgerekend naar deze valuta.

Prijzen: Kies hier of u standaard uw prijzen inclusief of exclusief BTW in wenst te voeren. Deze instelling kan per factuur gewijzigd worden.

Relatie opslaan: Als u hier kiest voor altijd opslaan wordt bij het maken van een factuur of offerte een relatie altijd opgeslagen of bijgewerkt.

Land instellingen: Kies hier het land waarin uw bedrijf actief is, dit heeft invloed op onder meer de BTW aangifte.

Eigen CSS

De CSS die u hier plaatst wordt geladen binnen uw account, hiermee kunt u uw eigen huisstijl of kleurstelling gebruiken.

Inbox

Hiermee kunt u facturen per email naar uw account door (laten) sturen. Lees er hier meer over.

Account opschonen

Hiermee kunt u – na het testen bijvoorbeeld – uw data resetten, geheel of gedeeltelijk.

Account sluiten

Hier kunt u uw account verwijderen.