Voor de verschillende document types bestaan verschillende opties, onderstaand scherm toont de opties voor het instellen van een factuur.

Layout bewerken

Rechts bovenaan ziet u de mogelijkheid deze layout te dupliceren, zo kunt u eenvoudig nog een factuur maken in bijvoorbeeld een andere taal of een offerte met een gelijke layout.

BTW specificeren op factuur: In plaats van ‘BTW 21%’ kunt u ook voor de volgende, gespecificeerde notatie kiezen: ‘21% BTW over 2.159’

Product code weergeven: U kunt de productcode tussen vierkante haken weergeven op elke productregel. Bijv: [NESLA] Nespresso Latissima

Bedrijfsprofiel: Kies het profiel waartoe deze layout behoort. Adresgegevens en factuurnummer worden aan de hand van dit profiel bepaalt.

• Was dit antwoord nuttig?
  • Ja   Nee
  • Het lukt mij niet om een factuur layout te kopiëren naar een bestellijst layout: als ik dat doe en op “Bewerk” klik zie ik dezelfde velden als bij Factuur, bijv. geen Toon checkboxes

• qinvoice

Klik in de bestellijst layout het productveld aan, hier kan je de kolommen toevoegen ‘Controle’ voor checkbox bijvoorbeeld. De kolommen die al weergegeven zijn kan je verbergen middels de ‘verberg’ link.

• ik doelde op de “Bewerk” pagina. Daar staan niet de instellingen die bij een Bestellijst horen maar die van een Factuur.

• qinvoice

De instellingen in dat scherm gelden voor zowel de factuur als de bestellijst.

• als je een nieuwe bestellijst maakt staan hier toch echt andere dingen in

• qinvoice

Dat kan, afhankelijk van de versie van de layout zijn er bepaalde instellingen in dit scherm aanwezig die niet in de editor beschikbaar zijn. In de nieuwe layout versie (v3) zijn de meeste instellingen naar de editor verplaatst.