U kunt uw facturen – concept of reeds verzonden – niet direct verwijderen maar wel naar de prullenbak verplaatsen. Items in de prullenbak zullen na een maand automatisch verwijderd worden, u kunt deze items ten alle tijde volledig herstellen.

Om een factuur te verwijderen klikt u op ‘Verplaats naar prullenbak’. Dit kan vanuit het onderstaande scherm of vanuit het overzicht. In het overzicht selecteert u een of meerdere facturen en kiest u vanuit de opties onderaan het scherm ‘Naar prullenbak verplaatsen’.

Screen Shot 2014-05-08 at 17.01.42

Vanuit de prullenbak kunt u een of meerdere facturen herstellen of definitief verwijderen.

Screen Shot 2014-05-08 at 17.11.30