U kunt een factuur altijd bewerken, voor een concept factuur klikt u op ‘Bewerk’ vanuit het factuur overzicht. Is de factuur reeds verzonden, dan klikt u op ‘Bekijk’. In het scherm wat nu opent vindt u onder te totalen een knop ‘Bewerk’.

Screen Shot 2014-05-12 at 19.14.58

In het scherm wat nu opent vindt u onder te totalen een knop ‘Bewerk’.

Screen Shot 2014-05-12 at 19.14.37U kunt nu de factuur bewerken. Houdt u er a.u.b. wel rekening mee dat als er al een of meerdere betalingen zijn geregistreerd en u de bedragen wijzigt dit gevolgen kan hebben voor de juistheid. In dit geval kunt beter een nieuwe of credit factuur maken.

• Was dit antwoord nuttig?
  • Ja   Nee
Tagged:
  • Er is de mogelijkheid om bestanden te koppelen. Deze lijken niet te worden meegestuurd met de factuur? Wat is dan precies de functie van deze mogelijkheid? Ik zou namelijk graag een factuur met een bijlage versturen.

• qinvoice

Bijlagen worden alleen per mail meegezonden. Lukt dit niet? Neem dan even contact op met support@q-invoice.com svp.

• Bastien Devalckeneer

Is het mogelijk om een watermerk ‘betaald’ op de facturen te zetten?

• qinvoice

Als jij de facturen pas in q-invoice maakt als ze betaald zijn kan je een watermerk toevoegen aan de layout die je gebruikt. Het is helaas niet mogelijk om een conditionele achtergrond toe te voegen, dus je zou een aparte layout moeten maken voor betaalde facturen. Wel is het mogelijk om onder de totalen een overzicht te printen met het reeds betaalde en ‘te voldoen’ bedrag.