blog_dropbox

U kunt eenvoudig uw Dropbox account aan uw q-invoice account koppelen om bijvoorbeeld eenvoudig uw facturen te delen of altijd over een actuele backup te beschikken.

Plugins > Dropbox

Screen Shot 2014-05-13 at 12.55.02Volg de link om onze applicatie te autoriseren.

Screen Shot 2014-05-13 at 12.55.15Zorg dat u ingelogd bent, bent u nog niet ingelogd dan krijgt u eerst een login scherm te zien. Log hier in met de gegevens van uw Dropbox account. Hier krijgt u bovenstaand scherm te zien, klik op ‘Allow’ om Q-invoice lees- en schrijfrechten binnen ‘Apps’ > ‘Q-invoice.com’ te geven.

Q-invoice kan geen andere mappen of bestanden inzien dan de eigen ‘Q-invoice.com’ map.

Screen Shot 2014-05-13 at 12.55.35Als alles goed is gegaan ziet u nu een op bovenstaande afbeelding gelijkend scherm en is uw account gekoppeld. Uw documenten worden nu automatisch opgeslagen in uw Dropbox account.