Als u contant geld opneemt om daarmee uw zakelijke uitgaven te betalen dient u deze separaat in uw bank- en kasboek te verwerken. Hieronder laten wij zien hoe u dat doet.

Screen Shot 2015-03-31 at 14.12.15

In dit voorbeeld is er 250 euro contant opgenomen. Deze opname boeken wij in dit voorbeeld op kruisposten, u kunt hiervoor ook memoriaal gebruiken.

Vervolgens voegt u een boeking toe van 250 euro aan uw kasboek:

Screen Shot 2015-03-31 at 14.15.11

Deze boekt u net als de pin opname op dezelfde post, in dit geval Kruisposten.

Uw kasuitgaven voegt u individueel toe, kies bij type voor ‘af’ en geef het bedrag en de datum op. Na het toevoegen klikt u op bewerk en kiest u de kostenplaats of bij deze uitgave behorende factuur.