Voor uw account staan standaard enkele veel gebruikte BTW tarieven geselecteerd. Deze worden u gepresenteerd bij het maken van een nieuwe factuur of product, alsook bij het inboeken van een inkomende factuur.

Indien u een of meerdere tarieven mist kunt u meerdere tarieven activeren of de-activeren. In onderstaand scherm ziet u hoe u dat kunt doen.

Mist u desondanks nog een of meerdere tarieven dan kunnen wij deze aan uw account toevoegen, neem hiervoor contact met ons op.

Instellingen > BTW tarieven

vat_tariffs